marți, 6 iunie 2017

Sa ai o casa este un lucru minunat, insa in acelasi timp ai parte si de ceva mai multe responsabilitati. Atunci cand ai o familie numeroasa ori spatiul in care locuiesti este destul de mare poate fi destul de complicat sa acorzi grija si atentie fiecarui detaliu si sa asiguri cele mai bune conditii tuturor.
Referitor la conditii si confort, e important sa aducem in discutie ceea ce tine de temperatura spatiului interior. Aceasta are un rol deosebit pentru starea de spirit, desfasurarea optima a tuturor activitatilor si sta la baza confortului. Nimeni nu isi doreste ca pe durata sezonului cald temperaturile din interior sa fie foarte ridicate, iar pe timpul iernii sa fie foarte rece.
Daca in cazul verii temperatura poate fi usor adusa la un nivel optim, in perioada sezonului rece e necesar un sistem de incalzire performant, la care se adauga si un termostat pe masura. Ce este un termostat?
Ei bine, acesta este un dispozitiv ce-ti va permite sa adaugi un plus de control sistemului tau de incalzire. Acum probabil te intrebi cum este acest lucru posibil. Raspunsul este unul relativ simplu: termostatul dispune de senzori performanti, ce analizeaza in orice moment care este temperatura ambientului si actioneaza in functie de dorinta ta. Ca de exemplu, daca iti doresti sa pastrezi o anumita temperatura in camera ta, sa spunem cea de 23 de grade Celsius, atunci vei programa in acest sens termostatul. Acesta va analiza temperatura si, daca pragul setat va fi depasit, va actiona asupra sistemului de incalzire si-l va opri din functionare. Pe de alta parte, atunci cand temperatura din camera respectiva va scadea sub valoarea de 23 de grade Celsius se va recurge la o actiune inversa, termostatul pornind din nou sistemul de incalzire.
salus controls
Asadar, termostatul este o solutie simpla si eficienta, insa tehnologia nu s-a oprit aici. Ce ai spune daca ai putea face acest lucru chiar si atunci cand nu esti acasa? Da, este posibil. Specialistii din acest domeniu - echipa Salus Controls - au reusit sa implementeze o tehnologie de control la distanta asupra termostatelor. A rezultat ceea ce este numit termostat inteligent.
Practic, cu un termostat de la Salus si o simpla conexiune la internet vei putea sa controlezi temperatura din fiecare zona a casei tale, oricand iti doresti asta si, bineinteles, de oriunde te vei afla. Nu-i asa ca e minunat? Este cat se poate de clar de ce tot mai multe persoane se indreapta spre achizitionarea si instalarea unui astfel de termostat.
Ceea ce rezulta dupa montarea unui termostat inteligent nu este doar un grad ridicat de confort, ci si economisirea unei cantitati insemnate de energie. Cu alte cuvinte, caldura ta nu va mai fi irosita fie in spatii nelocuite, fie in momente in care nu este nevoie, astfel incat vei avea parte de o eficienta cat se poate de ridicata.

Te-ai convins de utilitatea unui astfel de termostat? Atunci nu mai ramane decat sa alegi unul potrivit nevoilor tale si sa faci aceasta investitie cu toata increderea. Vei descoperi ca aceasta se va amortiza intr-o perioada relativ scurta de timp, asta ca dovada a consumului mult mai eficient de caldura.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?